Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Μπράβο Άγγελε.

Τα συγχαρητήριά μας εκ μέρους του Συλλόγου και όλων των συναδέλφων στον Άγγελο Τσιάρα, υιό του αγαπητού μας συναδέλφου Ιωάννη Τσιάρα υπαλλήλου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας, για την σημαντική διάκρισή του στη 3η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχεράνη από 17/10/2009 έως και 26/10/2009.
Ο Άγγελος ανέβηκε στο βάθρο αποσπώντας τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις του στις τρεις φάσεις του διαγωνισμού (θεωρία, πρακτική άσκηση και παρατήρηση νυχτερινού ουρανού με τηλεσκόπια).
Η Ελληνική αποστολή κατέκτησε το πρώτο βραβείο ομαδικής εργασίας στην οποία οι πέντε μαθητές και φοιτητές της αποστολής κλήθηκαν να δώσουν λύση σε προβλήματα αστρονομίας και αστροφυσικής.
Την πενταμελή αποστολή εκπροσώπησαν μετά από πανελλήνιο διαγωνισμό οι μαθητές Γιώργος Λιούτας από τα Τρίκαλα, Ορφέας Βουτυράς από την Αθήνα και Θανάσης Μητράκης από τις Βρυξέλλες, καθώς και οι φοιτητές Γιώργος Βαλογιάννης από τα Τρίκαλα και Αγγελος Τσιάρας από τη Δράμα.
Στην 3η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής συμμετείχαν 20 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία και τη Ν. Αμερική, με 100 περίπου μαθητές. Πρόκειται για τους εκατό καλύτερους μαθητές που επελέγησαν να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου