Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με απόφασή της και αφού εκτίμησε τις αρνητικές εξελίξεις που προδιαγράφονται για τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Δημόσια κοινωνικά αγαθά, για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετά την κατάθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση του σταθεροποιητικού προγράμματος, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010.
Η Ομοσπονδία εκτός από το υλικό που θα εκδώσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., θα προχωρήσει στην εκτύπωση ανακοίνωσης και αφίσας ενώ προγραμμάτισε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των μελών των Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για την ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 στις 9.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» (Αχιλλέως 1 και Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα), για να προετοιμάσει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αλλά και να διαμορφώσει τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση «Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Επίσης, ενόψει της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 θα συζητηθεί και το πλαίσιο διεκδικήσεων και ο τρόπος επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου