Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ


 

Δράμα 02 Ιουλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: 21



 

      Προς

      Τα μέλη του Συλλόγου



Θέμα: «Εκλογή των δύο (2) αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο».


Συνάδελφοι,

Στο Φ.Ε.Κ. – ΤΕΥΧΟΣ Β΄- ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 1271/16-6-2011 περιέχονται διατάξεις που αφορούν στον τρόπο, την διαδικασία και τις προϋποθέσεις εκλογής των δύο αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια του προσωπικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα:
·         Στο άρθρο 4 παρ. 2 (Υποβολή υποψηφιοτήτων): Η υποψηφιότητα των μεμονωμένων υποψηφίων υποβάλλεται εγγράφως από τον ενδιαφερόμενο με αίτησή του που παραδίδεται στις αρμόδιες υπηρεσίες της παρ. 1 του άρθρου 3 (Αποκεντρωμένη Διοίκηση – Διοικητήριο) ή αποστέλλεται τηλεγραφικά σ` αυτές από 1 μέχρι 15 Ιουλίου του έτους της εκλογής. Στην αίτηση αναγράφεται το όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, η υπαλληλική ιδιότητα και η διεύθυνση υπηρεσίας του υποψηφίου.

Επίσης στο άρθρο 5 παρ. 1β του ν. 3584/2007 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 12 παρ. 18 του ν. 4071/2012 αναφέρεται ότι:
·         Υποψήφιοι μπορούν να είναι υπάλληλοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ τουλάχιστον με βαθμό Δ’.

Συνάδελφοι,
Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 τις αιτήσεις τους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση – Τμήμα Τοπ. Αυτοδιοίκησης & Ν.Π.Δ.Δ. (Διοικητήριο Δράμας – 3ος Όροφος).


Ο θεσμός του Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι από τους κυριότερους και τους πιο σοβαρούς θεσμούς των υπαλλήλων. Θα θέλαμε και την δική σας συμμετοχή στον θεσμό αυτό καταθέτοντας αιτήσεις υποψηφιοτήτων.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Κασκαμτζής Ιωάννης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Κυριακίδης Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου